Menu
Καλάθι

Ασκητικά - Αποκαλυπτικά

Ασκητικά - Αποκαλυπτικά
Κωδικός: 3433
Η μεγαλύτερη και καλύτερη συλλογή Προφητειών γι' αυτά που πρόκειται να συμβούν. (Συγγραφέας: Δημήτριος Παναγόπουλος)ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:Πρόλογος (σελ.3)Γεγονότα προβλεφθέντα το 1053 μ.Χ. (σελ.5)Προφητεία του Αββά Μωϋσέως του Αιθίοπος περί των Μοναχών της εσχάτης γενεάς (σελ.6)Χρησμός Στεφάνου Αλεξανδρείας 7..
5,50€
Κωδικός: 3533
Ας ξεκινήσουμε γράφοντας λίγα λόγια για τη ζωή του αββά Ισαάκ. Ο όσιος αββάς Ισαάκ καταγόταν από γονείς Σύρους. Γεννήθηκε στη Νινευΐ της Μεσοποταμίας ή, κατ' άλλους, κοντά στην Έδεσσα της Συρίας. Αυτός ο ουρανοπολίτης άνθρωπος, ενώ ήταν στην ακμή της νεότητάς του, απαρνήθηκε τον κόσμο και εγκαταστάθ..
8,00€
Κωδικός: 3313
...Ο παρών Γ' τόμος των Ασκητών μέσα στον κόσμο περιέχει είκοσι τέσσερις βιογραφίες. Οι οκτώ βιογραφούμενοι ήταν ιερείς έγγαμοι, εννέα ήταν γυναίκες απλές και αγράμματες και οι υπόλοιποι επτά ήταν άνδρες.Την ευχή τους να έχουμε και να αξιωθούμε να αγαπήσουμε, όπως αυτοί τον Θεό και να κάνουμε και εμ..
9,00€
Κωδικός: 3005
Στο νοητό στερέωμα της Εκκλησίας μας πολλοί υπέρλαμπροι αστέρες, δηλαδή γνωστοί άγιοι, ανήκουν στην τάξη των λαϊκών. Εκτός από τους μάρτυρες και τους νεομάρτυρες, που στην πλειονότητά τους ήταν λαϊκοί, υπάρχουν και πολλοί λαϊκοί άγιοι. Η αγιότητα, λοιπόν, δεν είναι προνόμιο και αποκλειστικότητα των ..
9,00€
Κωδικός: 3094
ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΣΚΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 2012Ο παρών τόμος περιέχει είκοσι τέσσερις βιογραφίες Ασκητών μέσα στον κόσμο. Απ’ αυτούς ένας είναι Επίσκοπος, ένας Ιερομόναχος, πέντε έγγαμοι Ιερείς, δύο μοναχοί που έζησαν μέσα στον κόσμο και στο τέλος της ζωής τους αξιώθηκαν να πάρουν το Αγγελικό Σ..
9,00€
Κωδικός: 3404
Διάλογοι, ήτοι Βίοι και θαύματα των εν Ιταλία οσίων και περί εξόδου ψυχών και αιωνιότητος – Βιβλία τέσσερα σε ακριβή μετάφραση στα Νέα Ελληνικά υπό ιερομονάχου ΙωάννουΠεριέχονται διηγήσεις – θαυματουργίες αγίων ανδρών του 6ου κυρίως αιώνος στην Κεντρική Ιταλία, θαυμαστά περιστατικά, οράματα και θείε..
12,00€
Κωδικός: 3544
Η ιδιόρρυθμος κωμόπολις που μετέωρος ίσταται σκαρφαλωμένη εις τα κράσπεδα του γερο-Άθωνος, η μεγαλώνυμος Σκήτη της Αγίας Άννης, ήτις αρδεύεται από πηγαία και διαυγή ύδατα, προξενεί δέος και φόβον εις τον προσκυνητήν που την αντικρύζει, αλλά συνάμα και θαυμασμόν διά την τόλμην των οικητόρων της, που ..
10,00€
Κωδικός: 3556
Για να μην πλανηθούμε από τον Αντίχριστο στα έσχαταΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:- Σημείωμα εκδότου- Αντί για εισαγωγή- Η παγκόσμιος αποστασία- Για τις ταυτότητες...- Το πρόβλημα των νέων ταυτοτήτων- Ανησυχητικά σημεία των καιρών μας- Περί των μελλόντων να συμβούν...- Στο δρόμο του Χριστού ή στο αδιέξοδο του Αντιχρίσ..
4,00€
Δια να μη πλανηθούμε από τον Αντίχριστον
Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 3512
Τα σημεία των καιρών μας φωνάζουν ότι ζούμε σε αποκαλυπτικούς και καταλυτικούς καιρούς και εκπληρώνονται εκείνα που το Άγιο Πνεύμα έχει προφητεύσει για τις ημέρες μας. Η γενική αποστασία και αμετανοησία όλων μας σχεδόν μαρτυρεί πως μας διέπει το κοσμικό και αντίχριστο φρόνημα, που είναι αντίθετο με ..
6,00€
Ερμηνεία της Αποκάλυψης κατά την Αγ. Γραφή και τους Αγ. Πατέρες
-13 % Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 3001
Η Ιερά Αποκάλυψις, όταν ερμηνεύεται σωστά, ο πιστός δεν αισθάνεται φόβο και πανικό για τα μελλούμενα, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Αισθάνεται, δηλαδή, ελπίδα, αισιοδοξία, παρηγορία, πίστη, χαρά και βεβαιότητα για την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, "ο οποίος θα αναλώσει τον Αντίχριστο μόνο με την Πα..
14,00€ 16,00€
Ερμηνεία της Αποκάλυψης κατά την Αγ. Γραφή και τους Αγ. Πατέρες - Τόμος Β'
-12 % Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 3241
ΟΙ ΕΠΤΑ ΦΙΑΛΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ"Μακάριος ο αναγινώσκων και οι ακούοντες τους λόγους της προφητείας και τηρούντες τα εν αυτή γεγραμμένα - ο καιρός γαρ εγγύς" (Αποκ. 1. 3)Οι δοκιμασίες,τα βάσανα, τα μαρτύρια, οι μπόρες και οι καταιγίδες των πειρασμικών, σατανικών και αντίχριστων δυνάμεω..
15,00€ 17,00€
Κωδικός: 3553
"Μακάριος ο αναγιγνώσκων και οι ακούοντες τους λόγους της προφητείας και τηρούντες τα έν αυγή γεγραμμένα’ ο γάρ καιρός εγγύς."103 απομαγνητοφωνημένες ομιλίες του π. Αθανασίου Μυτιληναίου, πάνω στο βιβλίο της Αποκαλύψεως (Έκδοση Ιεράς Μονής Κομνηνείου - Στόμιο Λαρίσης)Σελίδες βιβλίου: 440, Διαστάσεις..
12,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 19 (2 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.