Menu
Καλάθι

Γέροντες-Πατέρες

Γέροντες-Πατέρες
Κωδικός: 3355
"Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει βιωματικές αφηγήσεις από καθημερινές στιγμές και περιστατικά ζωής σύγχρονων μορφών του Αγίου Όρους, όπως ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος, ο Εφραίμ ο Κατουνακιώτης, ο Γέροντας Αιμιλιανός Σιμωνοπετρίτης και πολλών άλλων λιγότερο γνωστών αγιορειτών πατέρων. Πνευματικά στιγμιότυπα ..
14,40€ 16,00€
Κωδικός: 3032
Απομαγνητοφωνημένες ομιλίες που απευθύνονται σε μοναχούς και λαϊκούς και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την πνευματική έρημο του σύγχρονου απνευμάτιστου κόσμου. Αναλύονται θέματα,όπως η αποβολή του παλαιού ανθρώπου,οι πειρασμοί, η νοερά προσευχή, ο θείος ζήλος και η εσωστρέφεια.   Το δε..
4,00€
Κωδικός: 3037
ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΤΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗ   ...Παρόλο που ήταν διακεκριμένος ησυχαστής, ήταν ταυτόχρονα και ποιμένας που ποίμαινε τις διψασμένες για σωτηρία ψυχές. Αγαπούσε και συμπονούσε τον πλησίον. Συμβούλευε και καθοδηγούσε όσους προσέρχονταν σε αυτόν. Τούς ενέπνεε και τους ενίσχυε στην..
7,50€
Κωδικός: 3065
Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Βιτάλης (1930 – 2018) - "'Εμπλεως σημείων και χάριτος"…. Ο π. Νεκτάριος Βιτάλης άφησε πίσω του μνήμη πραγματικά χαρισματικού και αγίου ανθρώπου. Μιά καρδιά ξεχειλισμένη από αφιέρωση, αυθεντική πίστη, αγάπη, καλοσύνη. Μια ζωή γεμάτη δημιουργία, εντυπωσιακά έργα, κοπιώδεις προσ..
10,60€
Κωδικός: 3027
Ο σκοπός του πνευματικού πατρός είναι η υποβοήθηση των πνευματικών του τέκνων για να κατακτήσουν βαθμιαίως την πνευματική ελευθερία,να ωριμάσουν πνευματικώς και να φθάσουν "εις μέτρον ηλικίας του πληρώματος του Χριστού". Ως μια γραπτή παρακαταθήκη προς τα πνευματικά του τέκνα προσφέρονται από τον συ..
11,20€
Κωδικός: 3026
Βίος-Διδασκαλία - "Η Δεκάφωνος Σάλπιγξ"   Ο άνθρωπος μέσα στην ιστορική του πορεία με την μεταβολή και εναλλαγή των πολιτισμικών εποχών παραμένει ο αυτός με αμαυρωμένο και ανεξάλειπτο το "κατ' εικόνα".Όσο και άν αποπροσανατολισθεί κάποιος δεν ανακαλείται απο τον υψηλό προο..
8,50€
Γέροντες και γυναικείος Μοναχισμός - Ι.Μ.Βατοπαιδίου
Εκτός αποθέματος
Κωδικός: 3000
Γέροντες και γυναικείος Μοναχισμός - Ι.Μ.Βατοπαιδίου ΕΚΔΟΣΗ 2015   Στο παρών βιβλίο σκιαγραφούνται μορφές μακαρίων Γερόντων και Αγίων της Εκκλησίας μας που ίδρυσαν και ποίμαναν ή απλώς καθοδήγησαν γυναικείες Μονές.   Έτσι βιογραφούνται στο παρών βιβλίο οι ενάρετοι Γέροντες Μητροφάνης..
32,00€
Κωδικός: 3270
"Ο Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης, ο πνευματικός της Ιεράς Μονής Παναγίας της Γαυριώτισσας του Δαδίου, της καθ' ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, ανήκει στις αγιασμένες εκείνες ιερατικές μορφές, για τις οποίες ομιλούν τα ιερά Συναξάρια της Εκκλησίας μας. Εφάμιλλος των μεγάλων σύγχρονων Γερόντων εκράτησε από την θ..
15,00€
Κωδικός: 3442
«Άραγε πώς σμιλεύτηκε ένας χαρακτήρας τόσο ιδιαίτερος, που να συνδυάζει πίστη ακλόνητη και αδιατάρακτη προς τον Χριστό και την Παναγία, αλλά και αγάπη μεγάλη προς τους ανθρώπους; Τι τον έσπρωχνε να τον νοιάζει πρώτα και κύρια ο Ουρανός;»Ο μακαριστός Γέροντας Αμβρόσιος της Ιεράς Μονής Δαδίου, ως την ..
23,50€
Κωδικός: 3406
"... Το παρών πόνημα αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα από την όλη προσφορά του Γέροντα Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη στην κοινωνία αι την Αγία Ορθοδοξία μας. Ελπίζουμε να συμβάλει εποικοδομητικά και να ωφελήσει τις ψυχές, όσων θα το διαβάσουν. Με τη βοήθεια του Θεού και την ευλογία της Παναγίας μας ευελπιστού..
5,00€
Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης - Νουθεσίες & Διδαχές (Τόμος Β')
Διαθέσιμο
Κωδικός: 3152
Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης - Νουθεσίες & Διδαχές (Τόμος Β')"Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες της ζωής του γέροντα Βασιλείου του Καυσοκαλυβίτη εύκολα δύνασαι να διακρίνεις την αφοσίωση που είχε από νεαρό παιδί προς τον Ιησού Χριστό και την µεγάλη αγάπη που έτρεφε προς την Παναγία µας. Αν και είχε έφ..
5,00€
Κωδικός: 3177
Γέρων Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης - Νουθεσίες & Διδαχές (Τόμος Γ')ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:-Αντί προλόγου- Εισαγωγή- Ουαί και αλίμονο σ΄αυτούς που προδίδουν την Ορθοδοξία- "Οι Αμερικανοί θα μας βάλουν σε πόλεμο με τους Τούρκους"- Ο γέροντας Βασίλειος, ο υποτακτικός του και το τσακάλι- "Θα έρθουν ξένες δυνάμεις ..
5,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 40 (4 Σελ.)
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, εάν συμφωνείτε με τη χρήση των cookies πατήστε το (Χ) κουμπί δεξιά.
Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.